Opština Arandjelovac

privredna publikacija

„PEPE PLUS“ - DOM ZA STARA LICA „PETROVIĆ“

El. pošta Štampa PDF

Dom za stara lica PetrovićKUĆA OD POVERENJA

Dom za stara lica „Petrović“  je ekskluzivna privatna ustanova  koja uz hotelijerski komfor  pruža izuzetan nivo medicinske nege i smeštaja starih lica i lica sa posebnim potreba –bolesnih, iznemoglih i nepokretnih lica.

 

Raspolažemo sa 15 dvokrevetnih soba i 6 jedonokrevetne sobe, ukupnog kapaciteta 36 ležaja, a svaka soba opremljena je kupatilom, tv prijemnikom sa kablovskom televizijom, fiksnim telefonom i sos alarmom. Korisnicima su na raspolaganju i velika trpezarija kao i dnevni boravak pogodan za sve vrste društvenih igara, zabava i okupljanja.


Ishrana u našem domu je u potpunosti prilagođena zahtevima i potrebama korisnika, a o zdravim i ukusnim obrocima i užinama brine vrsni nutricionista, dok za korisnike čije zdravstveno stanje zahteva poseban dijeteski režim, pripremamo i odgovarajuće dijetetske obroke.
Svim korisnicima obezbeđena je i vrhunska medicinska nega i pomoć, a naše stručno i specijalizovano medicinsko osoblje u konsultacijama sa lekarom, 24 časa dnevno vodi računa o očuvanju zdravlja, pravilnoj ishrani, psihičkom stanju i  kao i higijeni naših korisnika, uz veoma dobru saradnju koju imamo sa službom hitne pomoći.


Naša ustanova nalazi se na samo 250 metara od čuvenog parka „Bukovičke banje“ poznatog po više izvora lekovite mineralne vode koji naročito pogoduju starim licima , a koji se prostire na 100 ha površine  sa brojnim biljnim vrstama i stazama zdravlja pogodnim za šetnju i odmor.


Dođite da zajedno podelimo Vaše brige, tuge i radosti, jer mi sve naše korisnike zaista doživljavamo kao članove svoje porodice. Dozvolite nam da Vam  udahnemo hrabrost da živite spokojno i dostojanstveno i osetite da pažnja kojom Vas okružujemo predstavlja naše iskreno osećanje.
Dobro došli u svoj novi dom!


Info

 

„PEPE PLUS“ - DOM ZA STARA LICA „PETROVIĆ“

34300 Aranđelovac, Ilije Garašanina bb
Tel: 034 711 470, 061 40 70 989
Web: www.domzastarepetrovic.com

Menadžment

 

NEBOJŠA i DALIBORKA PETROVIĆVlasnik: NEBOJŠA PETROVIĆ

Rođen 30.08.1961 godine u Topoli, od oca Slavoljuba i majke Slavice. Diplomirao na Poljoprivrednom fakultetu u Zemunu.
Nakon rada u Duvanskoj industriji Niš, od 1995.godine otpočeo privatni biznis.
Oženjen Daliborkom sa kojom ima sedmoro dece.


Vlasnik: DALIBORKA PETROVIĆ, r.Đurović

Rođena 12.01.1973. godine u Aranđelovcu.
Po obrazovanju je hemijski tehničar.


0102030506070809101112

Aranđelovac  Info

Broj stanovnika: 47.764
Grad Aranđelovac: 25.507
Površina: 37.590 hektara
Broj naselja: 19
Naselja: Aranđelovac, Vrbica, Banja, Darosava, Bukovik, Tuleži, Venčane, Ranilović, Misača. Orašac, Stojnik , Kopljare, Progoreoci, Garaši, Jelovik, Bosuta, Vukosavci, Gornja Trešnjevica i Brezovac
Udaljenost od Beograda: 74 km
Udaljenost od Kragujevca: 55 km
Klima: Umereno kontinentalna
Nadmorska visina: 250 m
Dan grada: 26.07. Letnji Aranđelovdan

Zanimljivosti 

Daleke 1865. godine „Staro zdanje” počeo je da gradi knjaz Mihailo Obrenović, kao letnju rezidenciju dinastije i Skupštinski dom Srbije, a izgradnja je završena 1872. godine. Nema sumnje da je poslednje neimarsko delo arhitekte Koste Šreplovića, saradnika i prijatelja znamenitog češkog arhitekte Jana Nevole, jedan od najčuvenijih primera srpske arhitekture romantizma.